Cookie- och sekretesspolicy – insamling och användning av personuppgifter

 

Introduktion

När du besöker vår webbplats samlas det in uppgifter om dig som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att öka värdet på de annonser som visas på sidan. Om du inte vill att det samlas in uppgifter bör du radera dina cookies och undvika vidare användning av webbplatsen. Här nedan redovisar vi vilken information som samlas in, dess syfte och vilka tredjeparter som har tillgång till dem.  

 

Cookies

Webbplatsen använder ”cookies”, som är textfiler som sparas på din dator, mobil eller liknande med syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, samla in statistik och målinrikta annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som t.ex. virus.

Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Se vägledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Om du raderar eller blockerar cookies kommer annonser bli mindre relevanta för dig och visas mer frekvent. Du kan dessutom riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt, samt att det finns innehåll du inte kan få tillgång till.

Webbplatsen kan innehålla cookies från tredje part: Google.com - FaceBook - Addwish.com

 

Behandling av personuppgifter – uppfyllande av kontrakt

I samband med ditt köp hos Music Group Denmark A/S har du fyllt i en mängd personuppgifter, här nedan särskilt

  • Ditt namn
  • Din adress
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer
  • Dina betalningsuppgifter

 

Dina personuppgifter behandlar vi i samband med expedieringen av ditt köp, då de behövs för att vi ska kunna uppfylla vår del av köpet (samt under en följande period av 5 år, så att du lättare kan handla hos oss en annan gång). Därefter kommer uppgifterna att raderas.

Om du har beställt leverans kommer uppgifterna om ditt namn, din adress, telefonnummer och e-postadress lämnas till vår fraktfirma, pt. GLS - Schenker - Post Nord - Bring - Danske Fragtmænd - UPS - DHL - Dachser, för leverans av dina inköp.

 

Behandling av personuppgifter – samtycke

Om du har satt ett kryss i rutan ”ja, jag ger mitt samtycke till att ni kan kontakta mig via e-post med nyhetsbrev eller erbjudanden", behandlar vi din e-postadress och uppgifterna om dina köp hos oss, tills det inte längre är relevant. Det innebär i praktiken, tills du gör oss uppmärksamma på att du inte längre önskar få e-post från oss.

Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du antingen via länken längst ner i e-postmeddelandena eller genom att kontakta oss på info@musicgroup.dk och informera om att du inte längre önskar få våra nyhetsbrev och erbjudanden.

 

Datasäkerhet

Oavsett om vi behandlar dina personuppgifter med syftet att uppfylla ett kontrakt eller på basis av ditt samtycke, hanterar vi alltid dina uppgifter säkert och förtroligt i överensstämmelse med gällande lagstiftning, nedan persondatalagen och dataskyddslagen.

Dina uppgifter kommer endast användas till det syfte de insamlas för, och kommer raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre är relevant.

Vi använder tredje part för behandling av dina betalningsuppgifter (E-pay - Nets - Clearhaus) och för hantering av dina köp (Smartweb, E-Conomic). Vi har ingått databehandlingsavtal med dessa databehandlare, vilket är vår garanti att de upprätthåller gällande regler vad gäller skydd av dina personuppgifter.

 

Upplysning, invändning, ändring, dataportabilitet och radering

Du kan alltid kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har om dig. Detta sker till:

Music Group Denmark A/S

CVR-nr. 33777175
Norddigesvej 4
DK-8240  Risskov
Tel.: 0045 70 27 30 41
E-post: info@musicgroup.dk

 

Om det finns fel i våra uppgifter kan du alltid be att få dem korrigerade, så att vi har de riktiga, liksom du har rätt att få uppgifterna levererade i ett allmänt format (dataportabilitet). Har du önskemål om ändring eller dataportabilitet är du även välkommen att skriva till oss på ovannämnda e-postadress.

Om du inte längre vill att vi ska hantera dina personuppgifter, eller att vi ska begränsa behandlingen av dem, kan du också vända dig till oss angående detta till ovannämnda e-postadress.

Dina uppgifter (undantaget din e-postadress, om du gett ditt samtycke till behandling av den med hänsyn till mottagande av erbjudanden) kommer att raderas 6 månader efter att du mottagit din vara.

Om du vill ta tillbaka ditt samtycke till behandling av din e-postadress (så att vi kan skicka våra nyhetsbrev och relevanta erbjudanden till dig), kan detta alltid göras genom att du klickar på en länk i nyhetsbrevet.

Om du har invändningar emot hur Music Group Denmark hanterar dina personuppgifter, görs detta till Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-post: dt@datatilsynet.dk.

 

Utgivare

Webbplatsen ägs och publiceras av:

Music Group Denmark A/S

CVR-nr. 33777175
Norddigesvej 4
DK-8240  Risskov
Tel.: 0045 70 27 30 41
E-post: info@musicgroup.dk